Menü Bezárás

Uri Geller azt állítja, a NASA földönkívüli holttesteket tárol egy titkos bázison, és ezeket meg is mutatták neki

Uri Geller azt állítja, hogy a NASA idegen életformák birtokában van, és a megcsonkított holttesteket egy marylandi bázis alatt őrzik.

A 77 éves Uri Geller, aki saját állítása szerint természetfeletti pszichikai képességekkel rendelkezik, azt állítja, hogy egy titkos NASA-bázison idegenek holttesteit mutatták meg neki, és azok rendkívüli módon hasonlítottak az emberekre.

Az illuzionista legújabb állításai szerint a hatalmas idegeneket egy hűtött helyiségben tárolják a NASA Goddard Űrrepülési Központja alatt, amit Wernher von Braun rakétamérnök mutatott meg neki.

Uri Geller azt állítja, összesen nyolc holttestet látott, amelyeket üvegtartályokban őriznek. Azt is elmondta, hogy az épületnek olyan szaga volt, mint egy kórháznak.

„Odabent olyan szag volt, mint egy kórházban. Nehéz, üvegből készült konténereknek tűnő dolgokat láttam, amelyekben élettelen testek feküdtek. Megdöbbentő látvány volt! Mint amikor az ember lát egy balesetet, és úgy érzi, mintha valami gyomorszájon vágta volna”osztotta meg az illuzionista.

Geller szerint vastag, háromrétegű üveget használtak, hogy a hatalmas fejjel rendelkező holttesteket biztonságban tartsák.

„Hihetetlenül hasonlítottak ránk – eléggé ahhoz, hogy undorodjak és szánakozzak, amikor ezeket az „áldozatokat” láttam. A testek vagy súlyosan megsérültek, vagy már bomlófélben voltak. De nem mindegyik” – állította a médium.

De nem ez az első alkalom, hogy Uri Geller földönkívüliekkel való találkozásokról számolt be. Még 2021-ben azt nyilatkozta: „Évekig le kellett tagadnom a valódi küldetésemet, és álcáznom kellett a munkámat. Kevesen ismerik az igazságot. Feltételezem, hogy a világ összes vezetője tudja – Obama, Trump, Netanjahu -, hogy kommunikálunk ET-vel.”

Ugyanakkor Uri Geller arról is beszámolt, hogy von Braun lezuhant UFO-darabokat is mutatott neki, mert kíváncsi volt a véleményére.

„Azt akarta, hogy mondjam el neki, mit érzek az anyagával kapcsolatban. Úgy éreztem, hogy nem földi – fémből volt, hosszúkás, és olyan árnyalata volt, amilyet még soha nem láttam” – mondta, hozzátéve, hogy olyan érzése volt, mintha az anyag „élne” és „lélegezne.”

Uri Geller már korábban is magabiztosan állította, hogy a földönkívüliek hamarosan felveszik a kapcsolatot az emberiséggel, sőt, tavaly év végén arról számolt be, hogy ő maga is látott egy UFO-t az otthona közelében, és erről egy videó felvételt is készített.  Forrás