Menü Bezárás

7 édes jele annak, hogy egy férfi a végtelenségig szeret téged!

Ebből tudod majd biztosan, hogy ő az igazi! Amikor megismerkedünk valakivel, és túl vagyunk már az első néhány jól sikerült randin, nőkként hajlamosak vagyunk a legapróbb részletekig kielemezni a férfiak viselkedését – az alapján, ahogy mi gondolkodunk, és ahogyan mi értelmezzük a dolgokat. Csakhogy a pasik nem így működnek. Ők másképp vannak kódolva.

Női gondolkodással lehetetlen megfejteni egy férfit – viszont olvasni lehet a jelekben, melyek egyértelműen utalnak arra, hogy minden erejükkel igyekeznek megnyerni maguknak téged.

Egy férfinak idő kell, míg szavakban is felvállalja az érzéseit. A tettei azonban a szavaknál is jobban beszélnek helyette. Szóval ne várd el tőle, ne kényszerítsd őt vallomásra! Inkább figyelj a jelekre, melyek tagadhatatlan bizonyítékai annak, hogy odavan érted!

1. Következetes

Az a férfi, aki melletted akarja leélni az életét, és hosszútávra tervez veled, az gondoskodik arról, hogy mindig kapcsolatban legyen veled. Írni fog, telefonál, nem számít, mennyire elfoglalt. És az ígéreteit is mindig betartja. Nem kell aggódnod amiatt, hogy eltűnik: ő már két lépéssel előtted jár a találkák megtervezésében, és minden energiáját arra fordítja, hogy boldoggá tegyen.

2. Szeret lenyűgözni téged

És nem azért, hogy bizonyítsa, mennyire macsó, hanem azért, hogy lásson téged őszintén nevetni. A mosolyod számára az a jel, hogy jól érzed magad vele. A lovagiasság nem tündérmese egy szerelmes férfi számára!

Ő igenis mindent megtesz, hogy elnyerje a csodálatodat. Talán butaságokat csinál, hogy felvidítson, apró meglepetésekkel kedveskedik neked, esetleg különleges helyekre visz el vacsorázni – olyan dolgokat tesz meg érted, amikről tudja, hogy örömet okoznak neked. Mert ez a végső célja, hogy boldog légy mellette.

3. Melletted nem rejtegeti a sebezhetőségét

Egy szerelmes férfi előbb-utóbb leveti a páncélját, és megmutatja magát neked. Vállalja a legmélyebb érzéseit, a kisfiús oldalát és a hibáit is. A férfiak általában félnek felvállalni a sebezhetőségüket, mintha ez megfosztaná őket az „erejükről”.

Ő azonban készen áll arra, hogy meghozza érted ezt az áldozatot, mert azt akarja, hogy teljes valójában elfogadd őt olyannak, amilyen. És ha ezt megteszi, akkor örökké szívesen lát téged az életében.

4. Az életed minden apró részlete érdekli

Egy szerelmes férfi nagyon figyelmes tud lenni, és csak úgy issza magába az információkat, amelyeket elhintesz neki. Minden történetet, amit megosztottál vele, minden érdeklődési körödet és nemtetszésedet megjegyzi, és még arra is pontosan fog emlékezni, milyen forrón szereted a teádat – mert ennyire érdekled őt, és sosem fogja megunni, hogy még több titokzatos dolgot felfedezzen rólad.

5. Mindenkinek bemutat téged, aki fontos neki

Az egyik bombabiztos jele annak, hogy a férfi mélyen szerelmes beléd, hogy beenged a saját buborékjába. Annyira büszke arra, hogy te vagy a párja, hogy azzal a szűk körrel is meg akarja osztani az örömét, akik számára a legfontosabbak: a családja és a barátai.

6. Hisz benned

Csakis egy szerelmes férfi hajlandó arra, hogy csatlakozzon a világodhoz. Hogy nyisson afelé, amit te képviselsz. Meghallgatja és érdekli a véleményed az életről, elkezdi csodálni az étel-, film- és tevékenységválasztásodat, talán el akar kísérni a kedvenc sportodat űzni, vagy segíteni szeretne a főzésben – folyamatosan jelen akar lenni az életedben.

7. Szeretne találkozni azokkal az emberekkel, akiket szeretsz

Ahogyan ő is beavatott téged a szerettei körébe, ugyanúgy vágyik arra, hogy megismerje azokat a személyeket, akik számítanak neked. És őket is igyekszik majd ugyanúgy lenyűgözni, ahogy téged, mert azt szeretné, ha mindannyian tudnák, a legjobb kezekben vagy nála. Számodra pedig ezzel azt üzeni, hogy eléggé törődik veled ahhoz, hogy azokkal az emberekkel és dolgokkal foglalkozzon, amelyek a legfontosabbak számodra.