Menü Bezárás

15 táncosnő áll ki a színpadra, a közönség azonnal ujjongani kezd, amint elkezdtek táncolni!

A zenés-táncos produkciók felvillanyozzák a hangulatot, és akár a mosoly, ezek is ragályosak! Ha egy jó zenét hallasz, amire még táncolnak is, ugye te is éreztél már késztetést arra, hogy csatlakozz, és átengedd magad a ritmusoknak? Ezt akár most is megteheted, az alábbi műsorszám ugyanis tartalmaz hozzá mindent, ami kell!

A Britain’s Got Talent tehetségkutató színpadán történt, amikor ez a 15 lány teljesen levette a lábáról a közönséget. Az ír táncok nagy mestereiként mutatkoztak be, a mozdulataikkal pedig minden tiszteletet és elismerést kivívtak maguknak.

Fantasztikus koreográfia, csillagászati pontosság és tökéletes összhang jellemezte a produkciót, melyet azóta emberek milliói követtek figyelemmel világszerte!

A lányok az Innova Irish táncakadémia növendékei, amelynek célja az ír táncok tágabb körű népszerűsítése. A stílusuk bár hagyományos, egyedinek is mondható: a jellegzetes ír tánclépéseket modern mozdulatok egészítik ki.

Hirdetés

Igazán lebilincselő figyelni a lépéseiket, melyekből árad az energikusság, a jókedv és a pozitív hangulat!

A 15 hölgy ír zenére indított, de felforrt a hangulat a stúdióban, amikor a hagyományos ír dallamok mellett Icona Pop I Love It című slágere is megszólalt. A lányok azt kívánták bebizonyítani, az ír tánc van annyira rugalmas, hogy bármilyen más műfajjal ötvözni lehessen. Igazuk volt!