Menü Bezárás

„A barátaim azt mondják, hogy tönkreteszem az arcomat a műtétekkel”

Az osztrák nő, aki „Fetisch Barbie” néven vált ismertté a közösségi oldalakon, azt mondja a töltőanyagok és a botox megszállottja. Bár sokan kritizálják, és a barátai is aggódnak amiatt, hogy túlzásba esik, ez nem akadályozza őt meg abban, hogy megpróbálja elérni az általa ideálisnak tartott külsőt.

Az ajkain kívül az állába, az arcába és az orrába is töltőanyagot fecskendeztek, és botox injekciókat is kapott az egész arcába. Ő maga „hipernőiesként” írja le a külsejét, azt mondja, körülbelül 3 havonta feltölteti az ajkait, és eddig körülbelül 30-50 ezer fontot költött töltőanyagokra.

Bár imádja a külsejét, néhány barátja aggódik, hogy tönkreteszi a testét a rengeteg beavatkozással. Ugyanakkor az interneten is sok kritikát kap, és az emberek többsége „furcsának” találja őt, de ez egyáltalán nem veszi el a kedvét a beavatkozásoktól.

„Ezek a megjegyzések egy kicsit zavartak, amikor fiatalabb voltam, de most, hogy már hosszabb ideje vagyok a közösségi oldalakon, tudom, hogy ennek semmi köze nincs hozzám, sok ember boldogtalan, és le akarja vezetni a feszültségét valaki máson, és én könnyű célpont vagyok, mert kitűnök a tömegből” – magyarázta.

Azt is elmondta, hogy az emberek általában gyengének és butának tartják, de nem riad vissza attól, hogy válaszoljon a kritikára. „Úgy nézek ki, mint egy kifinomult hölgy, de el tudom törni az állkapcsodat, mint Mike Tyson” – mondta.

A barátai leginkább az egészségügyi kockázatok miatt aggódnak, és amiatt, hogy ha nem hagy fel a beavatkozásokkal, azzal eltorzítja az arcát, de tisztában vannak azzal, hogy nem tudják lebeszélni őt arról, amit akar. Barátja, Daniel szerint az ajkai úgy tökéletesek, ahogy most vannak, és nem kellene újra feltöltetnie azokat.

„Mindig van egy finom határvonal, és ha túlzásba esel, a végeredmény furcsán nézhet ki” – mondta Daniel, de a nő készen állt a válasszal: „De ami neked furcsa, az nekem talán nem az.”

Egy másik barátja, Kimberlee, valamivel jobban megérti az álláspontját, mivel ő is több alkalommal kés alá feküdt már, és imádja azt a figyelmet, amit az emberektől kap, de ő is aggódik amiatt, hogy a barátnője túlzásba eshet, és a végeredmény nem az lesz, amit elképzelt.

„Támogatom a test pozitivitást, de szeretnék a párbeszéd részese lenni. A gyűlölködőimnek, akik irigykednek rám, azt mondanám, hogy törődjenek a saját dolgukkal, és ne irigykedjenek azokra az emberekre, akik úgy élik az életüket, ahogy szeretnék” – foglalta össze az osztrák Barbie.