Menü Bezárás

Testének 95%-át tetováltatta a férfi, aki most megmutatta, hogy nézett ki előtte

A 25 éves Tristan Weigelt megmutatta, hogy nézett ki, mielőtt testének 95%-át tetoválások borították volna, és azt mondja, legbelül még mindig ugyanaz az ember.

Egy férfi, aki 5 éve kezdte el tetováltatni magát, megosztott néhány képet még az átalakulása előttről, és szinte rá sem lehet ismerni. Tristan Weigelt bevallotta, hogy a szülei utálják a tetoválásait, és megmutatta, hogy nézett ki korábban.

Fotó: Tristan Weigelt/Instagram

Az arcát csak két éve kezdte el tetováltatni, de mára már teljesen más embernek tűnik.

A 25 éves férfi, aki tetoválóművésznek tanul, már több mint 40 ezer fontot költött a saját tetoválásaira, és összesen 260 órát töltött tű alatt. A régi fotókat felfedve, így nyilatkozott a Daily Starnak: „Kicsit furcsa érzés tetoválások nélkül látni magamat. De érdekes módon még mindig ugyanúgy érzem magamat, mint korábban.”

Gyakran megbámulják az utcán, és az Instagramon is rengetek követője van. „Sok ember megbámul, és lenyűgözi őket a látvány. A barátaim azt mondják, majdnem olyan érzés, mintha egy hírességgel sétálnának” – mondta.

Fotó: Tristan Weigelt/Instagram

Tristan Amerikából származik, de jelenleg Koppenhágában él, ahol tetoválóművésznek tanul. 20 évesen kapta meg az első tetoválását, és mára már a teste 95%-át befestette – kivéve a tenyereit, lábfejeit, a nemi szerveit és a füleit.

Azt is elárulta, melyik testrészét volt a legfájdalmasabb teletetoválni.

„Kétségtelenül az arcom és a fejem volt a legfájdalmasabb élmény, mind közben, mind utána. Hat egész napig tartott a folyamat, 5-6 órás szakaszokban, és a fájdalom 10-es skálán körülbelül 8-as lehetett. Olyan érzés, mintha egy fémkefével kaparnák az ember bőrét” – fogalmazott Tristan.

Fotó: Tristan Weigelt/Instagram

Tristan szerint a tetoválásainak nincs semmilyen rejtett jelentése, és leginkább a „japán hagyomány” ihlette, többek között egy sárkányt is került a hátára.

Idén szeretné tetováltatni az arca többi részét is, és mindenkinek szívesen ad tanácsot, aki hasonló átalakításon gondolkodik. Azt mondta: „Ha tetoválást fontolgatsz, olyat válassz, ami neked tetszik. Olyasmit varrass magadra, ami tetszik neked, és aminek jelentése van a számodra. Ahogy én látom, nagyon sokan aggódnak amiatt, hogy egy bizonyos tetoválás illik hozzájuk, vagy sem. Ha tetszik, akkor csináltasd meg.

Azelőtt senki nem mondta volna, hogy a tetoválások illenének hozzám, de ma már senki nem tud elképzelni engem nélkülük.”

Fotó: Tristan Weigelt/Instagram

Tristan nemrég osztotta meg a hihetetlen átváltozást tanúsító képeket az Instagramon. „Nagyszerű” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Brutális.” Egy harmadik felhasználó azt írta: „Hihetetlen átalakulás.”

Tristan elárulta, hogy a megdöbbentő átalakulásnak azért van egy hátránya is: „Sok nőt elriaszt, de ettől eltekintve nem volt semmilyen negatív visszhangja. A legtöbb ember nagyon pozitívan viszonyul hozzá.”