Menü Bezárás

Problémája van a mitesszerekkel és a kitágult pórusokkal az orrán? Ezzel a trükkel könnyedén megszabadulhat tőlük egyszer és mindenkorra

Mindannyiunkon vannak mitesszerek. Ezek lehetnek kicsik és alig láthatóak, vagy elég nagyok ahhoz, hogy feltűnő pattanásokat hozzanak létre az arcon…

A mitesszerek megnagyobbodott, szennyeződéssel eltömődött pórusok. A legtöbb esetben a pórusokat elzáró faggyú túltermelésének következménye. A mitesszerek főként az arcon – az orron, az állon és a homlokon – fordulnak elő.

Sokféleképpen lehet megszabadulni tőlük. Ma egy nagyon egyszerű maszkot mutatunk be, amely megoldja a kitágult pórusok problémáját.

Mindössze ennyire van szüksége:

  • Méz – 1 evőkanál
  • Liszt – 1 evőkanál
  • Víz.

Eljárás:

Egy kis tálban keverjük össze a mézet és a lisztet, majd lassan adjuk hozzá a vizet. A pép állaga legyen könnyen kezelhető, de egyben ragacsos is. Alaposan tisztítsa meg az arcát. A maszkot egy ecset segítségével vigye fel az arcára. Várjon 15 percet, majd langyos vízzel öblítse le.

Ez az olcsó és egyszerű maszk hatékonyan segít lezárni a pórusokat – ugyanolyan hatékony, mint a boltokban kapható késztermékek. Még jobb lesz az eredmény, ha a maszk alkalmazása előtt almaecettel mossa le az arcát. Használja heti 2 alkalommal, és figyelje a hatását!