Menü Bezárás

Kucsera Gábor elköltözhetett Tápai Szabinától, megszólaltak a barátok

A sztárpár magánéletéről az ismerőseik meglepő dolgot árultak el. Az is lehet, hogy már menthetetlen az olimpikon házassága.

Meglepő fordulatról számolt be a Blikk, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor majdnem húsz éves házassága veszélybe került. A sportoló álompár állítólag a sokadik próbálkozás után elfáradt és úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Legalábbis erre következtetett a lap néhány közeli barát elmondása alapján, továbbá arról számoltak be, hogy Kucsera Gábor már el is költözött közös otthonukból.

Fotó: Bors

„Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is ” – mondta a Blikknek a házaspár egyik barátja, amit egy másik ismerősük is megerősített:

„Én is úgy tudom, hogy különváltak az útjaik” – mondta szűkszavúan a sportolók barátja.

Ezzel szemben, szintén a lap megkeresésére Kucsera Gábor tagadta, hogy elvált volna gyermekei anyjától.

„Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk” – szögezte le az olimpikon. Forrás: ripost.hu