Menü Bezárás

Emlékszel még Berényi Bandikára a Barátok köztből? Már 27 éves és irtó jóképű pasi lett belőle

Berényi Bandika cuki lurkóból jóképű pasi lett! Ha arra adnánk a fejünket, hogy felsoroljuk az RTL Klub csatornájának emblematikus produkcióit, a Barátok közt egészen biztosan előkelő helyet foglalna el a listán. A széria 1998 októberében startolt el, és 22 évadot élt meg. Sokak kedvenc esti programja volt, köztük a Berényi Bandikát alakító Bereczki Gergő édesanyja is imádta a sorozatot, ezért majd’ kiugrott a bőréből, amikor 2004-ben megtudta, hogy fiát hétévesen beválogatták a szereplők közé.

Bereczki Gergő

Berényi Zoltán eltitkolt gyermekét alakította, akit annak testvére, András nevelt fel. 2012-ben öt évre hagyta ott a Mátyás király teret, hogy tanulmányaira koncentrálhasson. Aztán 2017-ben tért vissza, és a végéig erősítette a színészgárdát. Mindeközben cuki lurkóból jóképű pasi lett, és bár a gyermeki csibészség még mindig ott ragyog a szemében, ma már aligha illik rá a “Bandika” becézés.

Bereczki Gergő

A 27 éves színész a Fókusznak elárulta, a köztudatban gyakorlatilag eggyé vált a szerepével, ha valaki észreveszi az utcán, általában mindig karaktere nevén szólítja meg. A rajongók körében nagy népszerűségnek örvendett figurája, többen azt állítják, hogy övé volt az egyik legjobb szerep.