Menü Bezárás

A 29 éves anya 22 éves lányával visszavág a kritikát követően

Egy anya és lánya duó, akik feltűnően hasonlítanak egymásra, táncos videókat készít az interneten, hogy megmutassák erős köteléküket. Sokan azonban aggodalmukat fejezték ki a két nő közötti furcsa korkülönbség miatt.

Egy véletlen, ami megváltoztatta az életüket.

Savana Chapin, a 29 éves stylist és Tizzi, a 22 éves TikTok-sztár között olyan kapcsolat van, ami túlmutat a vérségi kötelékeken. Történetük rendhagyó módon kezdődik. Az állást kereső Savana belegabalyodott a 44 éves szalontulajdonos Chris Chapin életébe. Nem is sejtették, hogy ez a szakmai találkozás személyes kapcsolattá fejlődik. Olyanná, amely szembemegy a társadalmi elvárásokkal, és útközben vitákat vált ki. Savana egy hosszú távú kapcsolatból került ki, míg Chris frissen elvált. Különbségeik ellenére, és hogy nem keresték aktívan a szerelmet, a pár egymásba szeretett, és összeházasodtak. Ma már két közös gyermekük van.

Szembe kellett nézniük néhány kihívással.

Ahogy az elbeszélés kibontakozik, a pár számos kihívással néz szembe. Az egyik ilyen a köztük lévő jelentős, 16 éves korkülönbség. Tizit kezdetben meglepte apja új kapcsolata. Az a tény, hogy a mostohaanyja közelebb állt a korához, szintén kellemetlenül érintette. A szkeptikusok is éreztetik jelenlétüket, „hátborzongatónak” bélyegezve a kapcsolatot, és megkérdőjelezve a különleges szövetség mögött álló indítékokat. A közösségi médiában a trollok felerősítik a vizsgálódást, azzal vádolva Savana-t, hogy ‘homewrecker’ (harmadik fél, aki miatt felbomlik a házasság). Savana elismeri, hogy ő és Tizzi igazi anyukája nincsenek jóban, és amennyire csak lehet, távol tartják magukat egymástól.

A gyűlölködők nem befolyásolják a különleges anya-lánya köteléket.

Savana és Tizzi az online kritikáktól sem riadva dacoltak az esélyekkel, és az idő múlásával rugalmas köteléket építettek ki. A magánéletükben tapasztalt kihívások ugródeszkává váltak egy olyan barátság felé, amely túlmutat a hagyományos mostohaanya-lánya kapcsolaton. A szkepticizmustól a szolidaritásig vezető utat közös videók, táncos rutinok és az a szilárd elutasítás jellemzi, hogy a külső vélemények diktálják a kapcsolatukat. Hogy megünnepeljék egymás iránti szeretetüket, a két nő a bőrükbe vésette azt. Savana és Tizzi egyforma tetoválást csináltattak a karjukra, amelyen az áll: „örökkön-örökké, ámen”.

A nők gyakran járnak együtt koncertekre, és megosztják a róluk készült fotókat és videókat, amelyeken jól érzik magukat. Bár Savana és Tizzi nem állnak vérrokonságban, mégis nagyon hasonlítanak egymásra. Gondolhatnánk őket ikreknek vagy nővéreknek. Videóik emiatt rendszeresen vírusszerűen terjednek a TikTok-on.

Más projektekben is együttműködnek.

Meglepő módon a duó közös élményeiket virágzó együttműködéssé alakította át. Elindították ruhakollekciójukat, amely egyedülálló kapcsolatukat ünnepli. Vannak pulóverek nagy, merész „mostohaanya” nyomtatással. A vállalkozói szellem az ujjakon található motivációs idézetekkel párosulva nemcsak az ő rugalmasságukról beszél, hanem támogatást nyújt más mostohaanyáknak is, akik hasonló kihívásokon mennek keresztül. Az áruk 31 font, azaz körülbelül 14 ezer forint.

Miközben továbbra is megosztják útjukat a TikTok-on, történetük arra hív minket, hogy újragondoljuk a családi kapcsolatok határait, és ünnepeljük a rugalmasságot, amely a szkepticizmus és a kritika közepette is felszínre törhet.