Menü Bezárás

3 ok, amiért a nős férfiak (valószínűleg) soha nem hagyják el a feleségüket

Azok a nők, akiknek nős férfival van viszonyuk, általában valamilyen elköteleződést várnak tőle, vagyis azt, hogy egy ponton elhagyja a feleségét, és őket válassza.

Természetesen vannak esetek, amikor ez meg is történik, de több mint valószínű, hogy nem ez lesz a végkifejlet. Vagy, ha mégis, egy olyan férfi, aki már egyszer megcsalta a feleségét, valószínűleg újra megteszi, tehát soha nem lehet megbízni benne.

3 ok, amiért a nős férfiak valószínűleg soha nem hagyják el a feleségüket

1. A felesége és a szeretője mindent megadnak neki, amire szüksége van

Miért hagyná el a feleségét és a gyerekeit? Jól érezheti magát a szeretőjével minden felelősség és kötelezettség nélkül, aztán hazamehet játszani a gyerekeivel. Ez a helyzet ideális a számára.

Ott van a felesége, aki főz rá, takarít utána, és vigyáz a gyerekeire, aztán ott van a szeretője, aki más igényeiről gondoskodik. Két nő van az életében, akik mindent megtesznek érte, és ő élvezi ezt a helyzetet.

2. A válás fájdalmas és sokba kerül

A válás folyamata az egész családot megviseli, rengeteg stresszel jár, felzaklatja a gyerekeket, ráadásul anyagilag is megterhelő lehet.

Miért is tenné ki magát és a családját ennek a fájdalomnak, ha a szeretője amúgy is a rendelkezésére áll, amikor neki éppen kényelmes?

3. Ha valóban el akarná hagyni a feleségét, már megtette volna

Ha a szeretője iránti érzései valóban olyan erősek lennének, akkor már a válás fájdalma és minden egyéb kényelmetlenség ellenére is elhagyta volna a feleségét, hogy vele lehessen. Azért nem hagyta még el a feleségét, mert nem akarja – ilyen egyszerű a válasz.

Az egyetlen dolog, amit egy nő ebben az esetben tehet, hogy ultimátumot ad a férfinak, és végérvényesen választásra kényszeríti őt. A legfontosabb dolog, amit egy nőnek ebben a helyzetben tudnia kell, hogy „a másik nő” valószínűleg soha nem lehet győztes, soha nem kapja meg a férfit, és csak pazarolja az idejét, ahelyett, hogy megtalálná azt az embert, aki valóban igazi társa lehetne. Bármilyen fájdalmas is, a saját érzelmi igényeit kell előtérbe helyeznie.

Ugyanakkor felmerül az a kérdés is, vajon miért randizik egy nő házas férfival? Talán ő maga is fél az elköteleződéstől? Vagy egyszerűen csak szereti a drámát és a hajszát egy férfi után?

Sok nő azért randizik nős férfiakkal, mert legbelül tudják, hogy ez a kapcsolat nem vezethet sehová, és ez azért elfogadható a számukra, mert nem akarják magukat teljes mértékben kiszolgáltatni valakinek.

A legfontosabb, hogy megértsék, kik ők valójában, és miért van szükségük erre a mindenki számára igazságtalan helyzetre. Ha ezekre a kérdésekre válaszolnak, azt is megértik, hogy megérdemelnek egy olyan férfit, aki kizárólag nekik szenteli minden idejét.