Menü Bezárás

Segít azonnal levinni a vércukorszintet ez az ingyenes inzulinpótló, ne költs feleslegesen gyógyszerre!

A diabeteszes páciensek folyamatosan rengeteg pénzt kiadnak orvosságokra, hogy levigyék a magas vércukorszintjüket, de nem is sejtik, hogy a kertben is termeszthető egy tökéletes inzulinpótló. Az a lényeg, hogy egy inulin nevű természetes anyagot tartalmazzon, ami pótolja az inzulinhormont a szervezetben, így sokkal kevesebb gyógyszerre lesz szükség.

Ez a csodás étel a csicsóka, amely nagyon könnyen termeszthető bárhol. A csicsóka megteremti a tökéletes vércukorszintet,  a keringési problémákat is megszünteti. A cukorbetegség legjobb természetes orvossága, mivel ha gyakran eszed, akkor sem emeli meg a vércukrot, csökkenti a függést az inzulintól. Minden nap 300 g csicsókát kell megenni, 3 hónapon át, hogy megújítsa a hasnyálmirigy funkciót.

Javítja az emésztést, vérnyomáscsökkentő és öregedésgátló.

A legjobb természetes inzulinpótló növény a csicsóka. Az inulintartalma miatt, ami egy növényi rostanyag, amely a diabeteszben szenvedőkön segít, mert beállítja a vércukorszintet.

A csicsóka gumóját úgy kell kezelni mint a krumplit, belefőzhető szinte bármilyen ételbe. Fogyasztható főzve, sütve is, sőt nyersen sem mérgező, mint a krumpli, de nem csak húsok mellé jó, tészták feltétjeként is eheted. Akár pogácsába is sütheted, de a levét kipréselve inulinban gazdag dzsúszt kapsz. A csicsóka emésztéséhez nincs szükség inzulinra. A kutatók nem értik, miért nem eszik többen, mivel ez egy nagyon igénytelen növény (jól bírja a szárazságot, a túl sok eső sem árt neki és a téli hideget is bírja).

Ez a nagyszerű élelmiszer tömve van hasznos vitaminokkal és ásványi anyagokkal: kálium, kalcium, foszfor, cink, C, B1, B2 vitamint és béta karotin. A fogyást is segíti, ha szeretnél ledobni néhány kilót, fogyassz naponta csicsókát.

A csicsóka mellett a tökmag és a fiatal tök is segít a vércukorszint optimalizálásában. A tökmagot salátával tudod rendszeresen enni.

A vércukorszint úgy is csökkenthető, ha 2 liter vízben egy csésze tökmagot kis lángon 3 órán át főzöl. A végén tegyél a forró vízbe 3 apróra vágott hagymát, ezt a teát idd.

A cukorbetegek semmiképpen ne hagyják abba a gyógyszerek szedését, a gyógynövények segíthetnek a vércukorszint csökkentésében, de nem helyettesítik a gyógyszereket.