Menü Bezárás

Neked milyen formájú a kezed? Ezekről a meglepő dolgokról árulkodik!

Nem csak a csillagjegyünk, a táskánk tartalma, vagy a körmeink formája lehet árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban. Nézd meg melyik…

Nem csak a csillagjegyünk, a táskánk tartalma, vagy a körmeink formája lehet árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban. Nézd meg melyik típusba tartozol és olvasd el, mit árul el rólad a kezed másoknak!

Első típus:

Négyzet alakú kézfej, rövid ujjak

Azok, akiknek ilyen a kezük, nagyon praktikusan gondolkoznak, ritkán álmodoznak nem elérhető dolgokról és nagyon konzervatívak. Meghatározó tulajdonságaik közé tartozik a megbízhatóság, hűség, a rugalmas gondolkodás, ugyanakkor ezek jól megférnek az emberek iránti szeretettel és naivsággal. Ha magadra ismersz a leírásban, ne feledd, hogy egy kis spontenaitás soha nem árt, ezért ne ragaszkodj mindig görcsösen a terveidhez!

Második típus:

Négyzet alakú kézfej, hosszú ujjak

Nagyon impulzívak és az érzelmeik irányítják őket, bármit, amit tesznek, kecsesen, könnyedén, erőfeszítés nélkül teszik. Nem szeretik a kötöttségeket, mindig valami új után kutatnak, szeretnek tanulni. Egyaránt szeretik a személyes és a számítógépes kommunikációt, jól dolgoznak irodai környezetben. Ha magadra ismertél, figyelj oda az energiáidra, ugyanis hamar kifáradhatsz ilyen pörgés mellett. Próbálj ki meditációs technikákat, menj el gyógyfürdőbe, hogy feltöltődhess.

Harmadik típus:

Téglalap alakú kézfej, rövid ujjak

Azok a nők, akik ebbe a csoportba tartoznak, nagyon pozitív gondolkodásúak és jó a szervezőkészségük. Minden érdekli őket, ami új és ismeretlen, számukra a világ valóban egy hatalmas színház. Kényelmetlenül érzik magukat, ha nem irányul minden figyelem rájuk és az érzéseikre. Gyermeki lélekkel rendelkeznek, kíváncsiságuk pedig felülmúlhatatlan. Szeretnek mindent a maguk módján megtanulni és megtapasztalni, semmint másoknak higgyenek. Érdemes lelassítanod egy kicsit, ha magadra ismertél, mert a folyamatos rohanás megterheli a szívedet és az idegrendszeredet is.

Negyedik típus:

Téglalap alakú kézfej, hosszú ujjak

Az ebbe a csoportba tartozókat gyakran gyötrik kétségek és ellentmondások. Nagyon érzékenyek és könnyen befolyásolhatók mások által, emellett azonban nagyon kreatívak is. Nehezen tudják elviselni a stresszt és a nyomás alatti munkát, kényelmetlenül érzik magukat a nyüzsgésben, nem igazán érdeklődnek a vezetés és az adrenalin után. Ezeknek az embereknek nagyon jók a megérzéseik és általában hallgatnak is rájuk, ha mégsem, gyakran megbánják. Inkább macskásak, mint kutyásak, szeretnek mindent gondosan megválasztani, főleg, ha fehérneműről, vagy ruháról van szó. Ha magadra ismertél, fontos, hogy emlékezz, az új dolgok nem mindig rosszak. A világ a haladás korában van, ne ragadj le a megszokottnál, hanem haladj a korral.