Menü Bezárás

Milliókat hoz a konyhára a szerelmi háromszög: még a válásukon is keresnek Kulcsár Edináék

Hatalmas port kavart, hogy néhány nappal ezelőtt Kulcsár Edina és Szabó András Csuti bejelentette válását, majd néhány nappal később a szépségkirálynő leleplezte új szerelmét. Bár azt gondolhatnánk, hogy az influenszerpáros karrierje megsínyli a viharos időszakot, a magánéleti válság valójában sok pénzt hozhat a konyhájukra.

Nem titok, hogy az elmúlt napokban Kulcsár Edina és Csuti szakítása uralja a médiát, de ez csak a jéghegy csúcsa. Noha Edina és új kedvese, a G.w.M kap hideget-meleget azóta, hogy felvállalták a szerelmüket, a „rossz reklám is reklám” elvén a szerelmi háromszög minden tagja megduplázhatja, vagy akár meg is háromszorozhatja eddigi bevételeiket. Erről Zsóri Martin Influenszer-menedzser beszélt a Borsnak.

Több követő, dupla gázsi

– Egy ilyen helyzet mind negatívan, mind pozitívan befolyásolhatja a résztvevők hírnevét. Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Mivel jelenleg intenzív a médiajelenlétük, ezért Edina, G.w.M. és Csuti is potenciálisan több pénzt kérhet a reklámkampányokért, promóciókért. Ez lehet akár kétszer, sőt, háromszor nagyobb összeg a megnövekedett követőszám miatt – nyilatkozta a Borsnak a szakértő.

A számok nem hazudnak

A számok is alátámasztják a szakértő szavait. Amióta Edina megmutatta a világnak új kedvesét, a közösségi oldalán 7 ezerrel többen kedvelték, ezzel immáron 626 ezer követője lett, amivel megelőzte a hazai top 5 legtöbb követővel rendelkező Instagram-sztár ötödik helyezettjét, Hódi Pamelát, Vasvári Vivient, sőt még Majkát is, akinek 545 ezer rajongója van ezen az oldalon.

Forrás: socialblade.com, Grafika: Bors

Csuti Instagram-oldala is felkapott, neki 9 ezerrel több követője lett, így immáron napról napra 243 ezren figyelik az életét. A nevető harmadik, G.w.M. profitált a legtöbbet az elmúlt egy hét alatt, neki ugyanis 23 ezer fővel gyarapodott a rajongói tábora.

Forrás: socialblade.com, Grafika: Bors

Összegezve elmondható, hogy a botrány kirobbanása előtti időszakban még csökkent is az érdeklődés a sztárpár iránt, de az egyik legnagyobb internetes közösségi média elemző oldal (socialblade.com) adatai szerint a szerelmi háromszög minden tagja iránt óriási az érdeklődés a magánéleti botrány óta.

Forrás: socialblade.com, Grafika: Bors

Semmi sem változik

Habár a házaspár kapcsolatának vége, Csuti weboldalának kezdőlapján még mindig egy ölelkező régi fotó fogadja a látogatókat. A két fél között ugyanakkor már érezhetően nagy a feszültség. Csuti nemrég a Borsnak kifejtette, hogy mennyire csalódott és mérges a történtek miatt. Ezek után nem várt sokat a következő lépéssel Kulcsár Edina, aki Instagram-oldalán már a Szabó nevet elhagyva, simán csak Kulcsár Edinaként szerepel. Ráadásul a profilleírásából is törölte Szabó András Csuti közösségi oldalának a linkjét, így minden bizonnyal közös reklámkampányaik már aligha lesznek…

forrás: borsonline.hu