Menü Bezárás

Egy megégett babát ápolt 1977-ben, mintegy 40 évvel később valami megdöbbentőt látott

Szívmelengető, ahogy próbálta enyhíteni a kisbaba súlyos fájdalmait.

Amanda Scarpinati mindössze 3 hónapos volt, amikor 1977-ben legurult a kanapéról, és ráesett egy gőzölőkészülékre. Nagyon súlyos égési sérüléseket szenvedett, így kórházba kellett vinni. A New York-i intézményben Sue Berger, egy nagyon kedves és szeretetteljes nővér gondoskodott róla. Sokat tartotta a karján a bekötözött kicsit, így próbálta enyhíteni szenvedéseit.

Mindez 1977-ben történt. Amanda nagyon kicsi volt ekkor, csak a sebhelyek és egy fénykép maradt meg neki a történtekről, amin Sue a karjában tartotta. Gyerekként sokan bántották és csúfolták a sebhelyei miatt, ezért különösen sokat jelentett neki a fotó, hogy a családja mellett is volt valaki, aki őszintén együttérzett vele és segíteni akart neki.

Amanda ezért elhatározta, hogy megkeresi a nővért, és köszönetet mond neki. Írt egy bejegyzést a Facebook-ra és feltöltötte a régi fotót. A nővért, Sue-t sokkolta, mikor meglátta az interneten saját magát egy mintegy 40 éves képen, amin egy bekötözött babát tart a karjaiban. Ám nem sokat gondolkodott, felvette a kapcsolatot a nővel, aki kereste őt.

Ugyanazon a helyen találkoztak újra, ahol legelőször. Szívmelengető érzés látni, ahogy annyi év után újra megölelik egymást: