Menü Bezárás

Egy brit nő 44 éves korában 22 gyerek édesanyja – az övék a legnépesebb család az országban

A brit Sue Radford 44 éves korában már 21 gyerek édesanyja volt, aztán a házaspár októberben egy YouTube videóban bejelentette, már úton van a 22-ik utód is. Legfiatalabb kislányuk, Heidie, áprilisban jött a világra. Az ő családjuk a legnépesebb Nagy Britanniában.

2017-ben, amikor megszületett a pár 20-ik gyereke, egy kisfiú, aki az Archie nevet kapta, a szülők úgy döntöttek, ő lesz az utolsó gyerek a családban. A sors azonban másként akarta, mert Sue hamarosan újra teherbe esett, és nemsokára megszületett kislányuk, Bonnie.

2019 októberében pedig bejelentették, hogy immár 22-ik gyereküket várják. A legkisebb Radford, szintén egy kislány, Heidie, április elején született meg.

Bonnie és férje, Noel, azt mondják, nagyon boldogok, és bár eredetileg csak 3 gyereket terveztek, végül arra a következtetésre jutottak, minél nagyobb a család, annál jobb.

A Redford családban így most összesen 22 gyerek nevelkedik, 10 kisfiú és 12 kislány, közülük a legidősebb, Chris, 30 éves, Sue mindössze 14 éves volt, amikor teherbe esett vele. Nem ijedt meg a korai terhességtől, és kimondhatatlanul szerette a kisfiát. Amint elérték a hivatalos kórhatárt, Noel és Sue azonnal összeházasodtak.

A család egy hatalmas, 10 szobás házban él, és egy kisbusszal közlekedik. A gyerekek kitörő örömmel és hatalmas szeretettel fogadták legkisebb testvérüket.

Ugyanakkor Sue és Noel már 3 unokával is büszkélkedhet, hiszen legidősebb lányuk, Sophie 3 gyerek édesanyja.

Forrás