Menü Bezárás

Búcsúzóul megfogta édesanyja kezét, de ezzel még nem volt vége, lássuk, mi történik ezután…

Ma egy mindössze 7 hónapos kisfiú történetét mutatjuk be nektek, aki egy nagyon ritka szívbetegséggel született, amelynek kezelése nagyon nehéz.

A kisfiú túlélésének egyetlen lehetősége a szívátültetés volt, ez azonban valami nagyon nehezen megvalósítható dolog volt, hiszen Lincolnnak nem volt elég ideje, és még az orvosok sem hittek már abban, hogy donor is előkerül. Két napot adtak neki az életből, és végül hetekig kórházban feküdt, mígnem Lincoln szülei kaptak egy hívást, ami mindent megváltoztatott.

„Azonnal elkezdtem remegni és sírni, amikor megtudtam, hogy megtalálták Lincoln szívpárját” – mondja Mindy Seay, az édesanya.

Az adatvédelmi szabályok miatt nem tudta meg, hogy ki volt a fia donora, de úgy gondolta, írnia kell egy levelet a donor édesanyjának. Mivel nem tudta, hogy ki az, a következő szavakat tette ki a Facebookra, remélve, hogy egy nap majd elolvassa:

„Szeretném, ha tudnád, hogy nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék azt a hálát, amit az elmúlt napokban érzek. Szeretném, ha tudnád, hogy mindig is a legnagyobb tisztelettel fogom tisztelni azt a kincset, amit a családunknak adtál. Becsülni fogom ezt az ajándékodat, és mindent megteszek majd érte. Mindig hálás leszek ennek a babának és a családodnak, akik megváltoztatták az életünket. Lehet, hogy soha nem tudjuk meg a nevedet, de én a lelkem mélyén tudni fogok rólad.

Talán soha nem találkozunk, talán soha nem beszélünk, de lelkileg örökké kapcsolatban leszünk. A te gyermeked és az én gyermekem mindig együtt lesz. Mindig emlékezni fogok rád. Tisztelni fogom az ajándékot, amit adtál nekem. Ígérem.”

A transzplantáció jól sikerült, és szerencsére Lincoln felépült, és erősebb, mint valaha. A transzplantáció előtti és utáni képeket is közzétették, amelyeken látszik, hogy a műtét előtt a kisfiú az oxigénhiány miatt lilás színű volt, utána pedig már a korabeli babák normális színét mutatta.

A család elismerte, hogy hosszú út áll előttük, de hálásak a támogatásért, amit kaptak.

„Annyi szeretetet érzünk, hogy az hihetetlen. Az emberség egy igazán klassz dolog” – írta Mindy Seay. „Buta vigyorral az arcunkon járkálunk. Bárcsak egyenként köszönetet mondhatnék mindenkinek, aki segített nekünk anyagilag, lelkileg, érzelmileg, fizikailag stb. de ez egyszerűen nem lehetséges! Több szeretetet kapunk, mint amennyire reagálni tudunk! Ez csodálatos. Szóval, amikor azt mondom, hogy köszönöm, tudjátok, hogy nektek mondom. Mert minden üzenetet, minden gondolatot, minden kommentet a közösségi médiában nagyon nagyra értékelünk”.

Valakit elengedni nagyon fáj, de ha ez az egyetlen lehetőség, a legjobb, amit tehetünk, hogy adományozunk, mert sok életet megmenthetünk ezzel a gesztussal.

Ha téged is megérintett ez a történet, oszd meg!