Menü Bezárás

Alain Delon fia szomorú híreket osztott meg a színészről

Alain Delon, a francia mozi egyik világsztárja „legyengült”, és „nem bírja elviselni, hogy így, lekicsinyítve látja magát” – mondta fia, Anthony a Paris Match magazinnak adott interjújában.

A most 88 éves színész 2019 júliusában súlyos agyvérzést kapott, másik fia, Alain-Fabien egy karácsonyi fotó közölt családjáról, ahol jól látható, hogy a színész nagyon lesoványodott.

„Keveset beszél, fárasztja vagy bosszantja, ha meg kell ismételni magát, mert a hangja nem mindig van összhangban, mármint hallható” – árulta el Anthony Delon a Paris Matchnek adott interjúban. Fia nemrég arról beszélt, hogy a színész arra kérte, hogy segítsen neki az eutanáziában, ha elérkezett az ideje.

A sztár három gyermeke júliusban feljelentést tett az általuk „szociális munkásként” emlegetett nő ellen, az ügyben vizsgálat indult erkölcsi zaklatás miatt.

Ügyvédjük szerint Hiromi Rollin „folyamatosan elszigetelte Alain Delont a családjától és közeli barátaitól, manővereket és fenyegetéseket alkalmazva” a híres színész agyvérzése után.

A nőt tavaly nyáron kiutasították a színész Párizstól mintegy 100 kilométerre délre fekvő Douchy-Montcorbon lévő rezidenciájáról. Hiromi Rollin ügyvédje azonban bejelentette, hogy feljelentést kíván tenni „a Delon család tagjai és testőrei ellen súlyos testi sértés miatt (…), amelyet orvosi igazolással állapítottak meg”.