Menü Bezárás

Ábrahám Edit: „Nyitott vagyok egy új párkapcsolatra, de úgy tűnik, még senkinek nem sikerült megugrani a lécet”

Ábrahám Edit, a káprázatos színésznő, aki a Barátok közt című sorozattal vált országosan ismertté, bebizonyította, hogy az életkor csupán egy szám. Hatvan év felett is dinamikus életet él, és nemrégiben 8 kilótól szabadult meg, amelyben nagyobbik unokája, Léna is óriási szerepet játszott. Mint mondja, az unokája állandó mozgásban tartja, így ő is igyekszik felvenni a fiatalabb generációkkal a tempót.

“Ábrahám Edit hiába van 60 felett, nem lassít,” mondta a színésznő a Story magazinnak. Hozzátette: “Az életfilozófiám az, hogy nincsenek határok. Nem azt nézem, mennyi van a személyimbe írva.” Edit kiemelte, hogy bár bizonyos divatbeli és sportbeli korlátozásokat magának szabott, az életét ugyanúgy élvezi, mint korábban. Az energikus és stílusos megjelenése mellett nem rejtette véka alá, hogy nyitott lenne egy új párkapcsolatra is.

“Úgy tűnik, még senkinek nem sikerült megugrani a lécet – lehet, hogy túl magasra tettem?” – tette fel a kérdést a színésznő, aki úgy véli, a férfiak gyakran félnek a magabiztos nőktől, mint amilyen ő is. Ennek ellenére nem adja fel, és konkrét elvárásokkal rendelkezik leendő partnerével szemben: jó embernek, ápolt és empatikusnak kell lennie, továbbá fontos számára az érzelmi intelligencia és a közös értékrend.

Ábrahám Edit azonban elhatárolódik a közösségi média által kínált ismerkedési formáktól. “Sokan írnak nekem a közösségi felületeken. Olyanok is, akik személyesen soha nem jönnének oda. De a legtöbbjük sajnos olyan hangnemet üt meg, ami nekem nem tetszik,” mondja, hangsúlyozva, hogy a virtuális tér nem az ő területe a kapcsolatok terén.

A színésznő hozzáállása és életfilozófiája példaként szolgál sokak számára. Bizonyítja, hogy korhatároktól függetlenül is lehet teljes értékű, mozgalmas életet élni, miközben az ember hű marad önmagához és saját elvárásaihoz egy lehetséges társal kapcsolatban. Ábrahám Edit határozottsága és életigenlése inspiráló üzenetet hordoz: soha nem késő új fejezetet nyitni az életünkben. Forrás: FEM3