Menü Bezárás

A 36 hetes terhes anyukát elhagyja férje – kinyitja a sütő ajtaját, hogy valami váratlan dolgot találjon

Amanda az ausztráliai Sydneyben él, és úgy gondolta, ez lesz az ő éve. A dolgok végre mégiscsak jól alakultak számára, és boldogságra, szerelemre és még többre számított…..

Három évnyi teherbeesési kísérlet után Amanda elérte a célját. Ő és a férje nemrég költöztek haza, miután az elmúlt két évben spóroltak.

Amanda számára ez volt a legjobb hely. Egészen addig, amíg a világ össze nem dőlt körülötte…..

A férje hirtelen elhagyta és magára hagyta Amandát, aki nyolc hónapos terhes volt, és jelzálogot hagyott a házra.

A leendő anyuka egy úton lévő gyermekkel és valódi jövedelem nélkül szorult helyzetbe került. Összetört szívvel, szegényen és a jövőjéért aggódva a barátaitól kért segítséget. Egyikük, Ana ekkor javasolta, hogy írjon a KIIS 1065 helyi rádiócsatornának, és próbáljon meg helyet nyerni az „Adj vissza” programjukban.

Amint a rádióállomás tudomást szerzett Amanda helyzetéről, úgy döntöttek, hogy közbelépnek. Bátorítani akarták, hogy tartsa meg a hitét, hogy megmutassák neki, hogy a dolgok mégiscsak lehetnek újra jók. Ehhez azonban szükségük volt a helyi vállalkozások segítségére.

A KIIS 1065 meghívta Amandát és Annát a rádióműsorukba, és akkor még Amandának fogalma sem volt arról, hogy mi fog történni. A rádióban Amanda elmondta, hogy a legrosszabb az a bizonytalanság, amivel ő és a születendő gyermeke szembesül.

„Öt hét telt el azóta, ami történt – mondta Amanda.

„A legnagyobb dolog egyszerűen a sokk volt. Mert nem úgy történt, ahogyan terveztük, vagy ahogyan én terveztem. Ez nagyon nehéz” – mondta Amanda a KIIS 1065-nek.

Miután Amanda befejezte történetének elmesélését, a rádióműsor egyik műsorvezetője a stúdióban lévő televízió képernyőjére fordult. A képernyőn pedig Amanda háza volt látható. De az más volt. A ház nem olyan volt, mint amilyennek Amanda elhagyta – több olyan eleme is volt, amit nem ismert fel.

A kamerát használó személy körbesétált a házban, és különböző ajándékokat mutatott, amelyeket csodálatos emberek adományoztak.

Volt egy porszívó, amely a következő hat hónapig tartó ingyenes takarítást szimbolizálta. Ott volt az Eat Fit Food ajánlat is, amely a következő három hónapban napi étkezést biztosít. Emellett 4000 dollár értékű babatermékeket és egy 1000 dolláros kupont is tartalmazott a babafotózáshoz.

És amikor a videóban látod, amikor kinyitják a sütő ajtaját, akkor jelent meg a nagy meglepetés.

Az ajtó kinyílt, és egy köteg 10.000 dolláros készpénz került elő, amivel Amanda azonnal ki tudta volna fizetni a teljes jelzáloghitelét!

Nézd meg az alábbi klipet, hogy megtudd, mit tett a rádióállomás Amandáért.