Teszt: az állat, amit először meglátsz a képen, valami egészen újat árul el rólad

Néha nem ugyanúgy látjuk a dolgokat, mint mások. Ez pedig sokat elárulhat arról, kik vagyunk valójában, mit keresünk, és mire van szükségünk. Van néhány teszt, ami magyarázatokkal szolgálhat, és felfedi a látszat mögött rejlő jelentéseket.

Lehet, hogy úgy gondolod csak egy teljesen hétköznapi, egyszerű képet látsz magad előtt, de valójában különböző dolgokat fedezhetsz fel rajta, és az, amit első pillantásra felismertél, sokat elárulhat rólad.

A képen két állat látható, de ezek közül valamelyiket előbb érzékeli az agyad, mint a másikat. A hattyú feje a mókus farkában rejlik, míg a mókus feje éppen ott helyezkedik el, ahol a hattyú szárnya van.

Mindkét állat két, különböző személyiségtípust és látásmódot képvisel. Néha mi magunk sem értjük bizonyos tulajdonságainkat, így talán ez a teszt a segítségedre lehet, hogy tisztábban lásd, ki is vagy valójában. Készen állsz rá, hogy megtudd a választ?

Ha először a hattyút láttad meg

Ha előbb a hattyút pillantottad meg, azt jelenti, hogy realista vagy. Inkább elemzően, a logika szemszögéből nézed a világot, a varázslat és az érzelmesség nem igazán neked valók. Világosan látod a dolgokat, úgy, ahogy azok valójában vannak, és nem félsz az új, ismeretlen tapasztalatoktól sem.

Meglehetősen pragmatikus vagy, és nagyon intelligens. Nagyszerűen boldogulsz, ha olyan kérdések merülnek fel, amiket az intelligenciád és a logikád segítségével kell megoldanod, de ne feledd, hogy az érzéseidre is vigyáznod kell.

Ha a mókust láttad meg először

Ha előbb a mókust pillantottad meg, inkább maximalista típus vagy. Bizonytalan ember vagy, aki minden részletre odafigyel a környezetében. Ugyanakkor mindent megteszel annak érdekében, hogy az álmaid valóra váljanak.

Szeretnéd elérni a céljaidat, és ezért folyamatosan azon dolgozol, hogy minden nap fejlődj egy kicsit. Nem engeded meg magadnak, hogy hibázz, de ha néha mégis becsúszik egy hiba, tanulsz belőle, és gondoskodsz róla, hogy ne fordulhasson elő újra.