Patrick Stewart és 39 évvel fiatalabb felesége mindennél jobban szeretik egymást – Nem foglalkoznak a negatív kommentekkel!

Patrick Stewart élete legnagyobb ajándéka a 39 évvel fiatalabb felesége, Sunny Ozell, aki már az első pillanatban elvarázsolta bájos külsejével és csodálatos hangjával. A színészt annyira hatalmába kerítette Sunny varázsa, hogy egy pillanatig sem gondolt a köztük levő óriási korkülönbségre.

Patrick Stewart 2008 egyik sorsdöntő éjszakáján ismerkedett meg Sunny Ozellel egy brooklyni étteremben. Ozell akkor 30 éves volt, és pincérként dolgozott az étteremben, amint ránézett, Patrickre, a férfi azonnal elolvadt tőle.

“Azonnal vonzalom alakult ki köztünk … Nagyon kedvesen mondta, hogy látni szeretné a Macbeth-et, majd megadtam neki a mobiltelefonszámomat. Életemben ez volt az egyetlen alkalom, amikor ezt megtettem. Az egyik legfontosabb szabály, amihez mindaddig tartottam is magam, az volt, hogy senki ismeretlen embernek nem adom oda a telefonszámom” – mesélte Stewart.

Mégis mi késztette a színészt erre a lépésre?

“Úgy éreztem, hogy nyugodtan megadhatom a telefonszámomat, hiszen egy gyönyörű, intelligens, magávalragadó és őszinte szempár állt előttem” – mondta Stewart.

Mint kiderült, Sunny nem csak egy csodálatos nő, hanem tehetséges jazzénekes is, és ezért Stewart szintén végtelenül büszke rá. A kezdeti vonzalom után hirtelen kezdett kibontakozni köztük a szerelem, és nem sokkal később, 2013-ban össze is házasodtak.

“Apám eleinte nem volt elragadtatva, hiszen csak 5 év köztük a korkülönbség” – ismerte el Sunny. Kezdetben sokat bosszantott azzal, hogy egy sokkal idősebb férfiba szerettem bele.

“Mikor Stewart hozzánk jött, és csengetett az ajtó, így szólt hozzám: “Siess Sunny, mert jött az apád. De aztán végül megbarátkoztak, és mostanra már teljesen elfogadta a férjem” – mesélte Sunny.

“A legnehezebb viszont az volt, amikor találkoznom kellett Stewart 42 és 47 éves gyerekeivel, hiszen én voltam a mostohaanyjuk. Patrick 12 éves unokájának viszont nagyon vicces, hogy én vagyok a nagyija” – mondta Sunny a kapcsolatukról.

“Látszólag könnyen áthidaltuk a köztünk levő korkülönbséget, Patrick nagyon fiatalos, én pedig kissé aggódós, mindent megtervezős vagyok. Fizikailag pedig jobb formában van, mint én, ami viszont nagyon dühítő” – tette hozzá mosolyogva Sunny.

Fotók: Sunny Ozell/Instagram, Patrick Stewart/Instagram