Megérdemled, hogy olyan férfival légy, aki minden körülmények közt hajlandó megküzdeni a szerelmetekért

Tudom, hogy úgy gondolod, nem vagy méltó rá, hogy legyen valaki az életedben. Lehet, hogy azért, mert alacsony az önértékelésed. Vagy azért, mert összetörték a szívedet. Esetleg azért, mert gyűlölöd az életedet. De hidd el, megérdemled.

Méltó vagy arra a szerelemre, ami visszaadja az önmagadba vetett hitedet. Méltó vagy arra a szerelemre, ami rádöbbent, mennyire különleges is vagy. Mert igenis különleges vagy.

A világ minden szeretetére méltó vagy. Te, aki a poklot is megjártad, megérdemled az univerzum legmélyebb szeretetét.

Olyan szerelmet érdemelsz, ami a teljes világot beragyogja körülötted. Megérdemled, hogy találj valakit, aki minden egyes sejtedet értékeli. Megérdemled, hogy valaki olyannal légy, aki mosolyog, csak azért, mert ott lehet melletted. Aki ragyog a büszkeségtől, pusztán a tudattól, hogy te vele vagy.

Megérdemled, hogy találj valakit, aki igazán értékel téged. Nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is. Nem felszínes szerelmet érdemelsz. Olyan szerelmet érdemelsz, ami az összes hegeddel, sebhelyeddel együtt szeret, beleértve azokat is, amik a lelkedet borítják.

És mindenekelőtt megérdemelsz valakit, aki soha nem mond le rólad.

Jogod van hozzá, hogy valaki teljes szívből szeressen, és soha ne kelljen kételkedned ebben. Sok mindenen mentél már keresztül. Összetörték a szívedet. Veszteségeket szenvedtél. Olyan fájdalmakat éltél át, amikről nem is gondoltad, hogy képes vagy elviselni.

De most elérkezett a te időd. Itt az ideje, hogy megértsd, hogy te is megérdemled, hogy szeressenek. Megérdemled, hogy tudd, hogy lehet téged szeretni. Itt az ideje, hogy megértsd, a szíved mélyebb, mint bármelyik óceán. Hogy a lelked megérdemel egy igazi, nagy, megmagyarázhatatlan és őrült szerelmet.

Olyan embert érdemelsz, aki soha nem szégyenkezne miattad. Aki nem fél a furcsaságaidtól sem. Olyan férfit érdemelsz, aki nem riad vissza a sebhelyeidtől, aki akkor is átölel, amikor te azt hiszed, nem érdemled meg. Olyan szerelmet érdemelsz, ami nem múlik el, függetlenül attól, hogy hány hegyet kell megmásznotok együtt.

A szerelem soha nem lesz könnyű, és soha nem lesz tökéletes. De hidd el, hogy méltó vagy egy olyan ember szerelmére, aki a tökéletlenségeiddel együtt értékel téged. Hidd el, hogy egy napon megtörténik. Megtalálod azt a személyt, akivel együtt megküzdhettek bármivel.