Kurt Russel és Goldie Hawn közel 40 éve párkapcsolatának titka: “Semmi sem nagyobb kincs mint a család. Minden nehézséget magér.”

Kurt Russel és Goldie Hawn még 1968-ban ismerték meg egymást, a „The One And Only, Genuine, Original Family Band” c. Disney zenés film forgatásán, ám egymás érdeklődését csak évekkel később, az 1984-es „Swing Shift” című film forgatásán keltették fel. A sztárpár azóta már számtalan kasszasikerű produkcióban mutatkozott egymás oldalán.

A közel 40 éves múltra visszatekintő Hollywood-i pár nem csak az idők megpróbáltatásait, hanem a celebpárokat szétszakító nehézségeit is túlélték és ezen kerek évforduló kapcsán árulták el a CBS-nek hosszú kapcsolatuk titkát.

Hawn és Russel kétség kívül ikonikus alakjai a Tv-történelemnek, ám ennek ellenére is mindkettejük számára a család helyezkedik el a prioritási lista első helyén. Hawn szerint közös életük kulcsa mindig is a család összetartásában rejlett: „A kapcsolatokban mindig van jó és rossz periódus, van amikor nagyon nehéz, de semmi sem nagyobb kincs mint a család. Minden nehézséget magér.”

A 75 éves Hawn elmondása szerint, a sikeres kapcsolatunknak csupán egyetlen titka van: mindig is együtt akartak lenni. Russel számára viszont a szerelmi viszonyuk cseppet sem indult könnyedén. Elmondása szerint sosem volt jó a szerelemben és a párkapcsolatokban, de szerencsére Hawn segítő természete rá is jó hatással volt, és rövidesen mindketten rájöttek, hogy képtelenek lennének egymás nélkül élni az életüket.

Russel a jelenlegi kapcsolata előtt egy igen kemény váláson ment keresztül, s saját bevallása szerint korántsem volt felkészülve egy újabb kapcsolatra, amikor összeismerkedtek Hawnnal.

„Amikor először találkoztunk és totál másnapos voltam. Meg sem próbáltam a legjobb énemet mutatni, mert egyszerűen képtelen voltam összeszedni magam.” – ma már nevetések közepette emlékeznek vissza a nem mindennapi találkozásra.

4 gyermekkel és 6 unokával az oldalukon a sztárpár szenvedélye még most is ugyanúgy izzik, mint kapcsolatuk elején. A hatodik unoka megérkezésével pedig nem túlzás azt mondani, hogy a család életét javarészt a móka, a játék és a harmónia teszi ki. A tág családi kör véleménye szerint is mindig a jókedv és a szeretet lengi be a régi családi fészket.

Természetesen a pár életéből sem hiányozhattak a hírességek legnagyobb buktatói: sikertelenség, botrányok, álhírek – ám ezeket valahogy mindig sikerrel élték túl. A nagyszülői létet is a lehető legnagyobb természetességgel élik meg: rendszeresen posztolnak az unokák legújabb csíntevéseiről, és szívesen osztanak meg megható családi fotókat is a legfontosabb eseményekről.

Hawn Instagram fotóiról is a családi béke és harmónia árad: „Néha egyetlen kép is elegendő ahhoz, hogy mindent elmondjunk. SZERETET #boldogvasárnap” – címkézi fel a legújabb családi fotót a színésznő.

A mai boldogságért viszont kemény árakat fizettek – 2004 környékén a pár többször is külön vált kis időre, közös megegyezés alapján, ám a nyitott kapcsolat lehetetlenségnek látszott a kettejük életében. Szerencsére ezek a megpróbáltatások is ahhoz járultak hozzá, hogy a filmsztárok közös élete még szorosabbá fonódjon.

„Annyira jóképű volt. Tehetetlen voltam, igazi nőcsábász volt.” – emlékezett vissza Hawn az első pillanatokra. „Minden annyira természetes és csodálatok velük.” – összegzi a boldog családi pillanatokat.

Íme, ők az élő bizonyítékai annak, hogy kölcsönös szeretettel még a legabszurdabb életszituációk is túlélhetők. Gratulálunk a közös 40 évhez és kívánjuk, még sok boldog pillanatot élhessenek meg a szeretteik körében.