Keanu Reeves végre elárulta féltve őrzött titkát: a rajongók alig tudják elhinni

Keanu Reeves hagyományosan Hollywood egyik jófiújának számít. Mivel nagyon sokat tesz az emberekért, a közönség világszerte nemcsak a filmszerepeiért, de személyiségéért is szimpatizál vele: és világszerte milliók rajonganak a sármos sztárért.

Kevesen gondolnák, de a színész idén már 56 éves lesz, azt pedig szintén nem mindenki tudja, hogy már közel egy évtizede működtet egy alapítványt, ami gyermekkórházakat és a rákkutatást segíti.

A híres emberekről általában azt gondoljuk, hogy könnyű az életük, Keanu Reeves azonban egyáltalán nem tudhat maga mögött egyszerű életutat. Apja elhagyta a családot, édesanyjának pedig több partnere volt, és súlyos diszlexiára miatt eleve hátránnyal indult az életben.

Első nagy szerelme Jennifer Syme már közös gyermeküket hordta a szíve alatt, és a színész karrierje is remekül alakult, amikor újabb törés következett be az életében: a kicsi azonban halva született! Ez a veszteség örök éket vert közéjük, és végül szakítottak egymással.

A tragédiát pedig tovább fokozta, amikor másfél évvel később Jennifer életét vesztette egy autóbalesetben. A szakítás ellenére barátok maradtak, és a nő halála borzalmas veszteség volt a színész számára.

Ekkor érezte úgy, hogyha tesz az emberekért, azzal saját bánatát is enyhítheti. Korábban leukémiával diagnosztizált húga tiszteletére egy rákkutatást támogató alapítványt hozott létre, amelyet igyekezett titokban tartani, annak érdekében, hogy az alapítvány nyugodtan dolgozhasson.

Minderről végül a Ladies Home Journalnak számolt be egy interjúban, jó pár év után.

Ebből látszik, hogy a színész nem azért adott nagyobb összegeket rákkutatás céljára, hogy azzal a PR-ját javítsa, vagy állandóan a címlapokon legyen, hanem őszintén segíteni akart. Sajnos ez manapság nem gyakori… Kiváló ember, nemcsak kiváló színész!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is tudjanak róla!