Istenes Bence szerint a monogámia nem működik, rosszul van kitalálva

Istenes Bence szerint nyolc év után az ember már nem úgy viszonyul a párjához, ahogy a legelején.

Fluor Tomi, Járai Máté és Marics Peti voltak a vendégei Istenes Bence YouTube-on futó adásának, az IstenEst-nek, ahol nyilvan beszéltek azokról a kihívásokról, amik egy hosszú ideje együtt élő párt érintenek.

Az adásban szóba került Istenes Bence és Csobot Adél szereplése az Életünk történetében, ahol a fiatal pár azt is kifejtette, nem biztos, hogy a monogámia megmarad a kapcsolatukban.

“34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva, emberek, azt gondolom. Mi nyolc éve vagyunk együtt most az Adéllal. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben, akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem fogod ugyan azt érezni, mint amikor szerelmes vagy.” – fejtette ki Istenes Bence barátainak.

Flour Tomi szerint régen sokkal egyszerűbb volt egy házasságot végigélni, úgy, hogy a lakhelyünkön kívül nem igazán találkoztunk másokkal, ez ma már sokkal nehezebb, ugyanis a világ kinyílt, mindenhonnan kapjuk az ingereket.

Istenes Bence elárulta, keresi azt a rendszert, ahol ez jól tud működni.

“Én keresem azt, hogy hogyan tudna ez jól működni. Nem látom azt, hogy én el tudnám viselni, hogy Adél azt mondja, megyek és találkozom valakivel háromkor. De közben valami alternatív megoldást keresni kell, mert mi erről beszélgetünk őszintén Adéllal.” – mondta Istenes Bence.