Ha szeretnél gazdag és boldog lenni, csak ezt a 2 varázsszót kell kiejtened!

Ha hiszel igazán a következő két szó mágikus erejében, akkor életed sokkal boldogabb és gazdagabb lehet a következő években, évtizedekben, mint ahogyan elképzelted volna. A szavak pedig a következők: “elégséges” és a “megérdemlem”.

Ha szeretnél gazdag és boldog lenni, csak ezt a 2 varázsszót kell kiejtened!
Fotó: Pixabay.com

Elégséges

Miért érzed legtöbbször rosszul magad? Hát, mert valamiből nincs elég, a pénzből, szerelemből, bátorságból, és a sort folytathatnánk.

De mi lenne, ha egy nap azt mondanád, hogy mindenből van elég. Az Univerzum, Isten, minden nap gondoskodik rólad, és megad mindent, amire csak szükséged van. Ezért próbálj meg hinni abban, hogy elég pénzed, szerelmed, egészséged, örömforrásod, kreatív energiád, bátorságod van, ahhoz, hogy boldog légy, bármilyen helyzetben is találd magad.

Megérdemlem

Ha hiányzik valami az életedből, amire vágysz, akkor ne arra gondolj, hogy biztos azért nincs meg az a bizonyos dolog, mert nem érdemled meg, hanem épp fordítva, gondolj arra, majd mond ki hangosan, hogy “megérdemlem”. Megérdemled azt a kocsit, azt a lakást, azt a munkahelyet, és azt is, hogy boldog légy.

Ismételd meg egy nap több alkalommal ezen szavakat, és higgy bennük. És lépésről lépésre meg fog változni az életed.

Ez a módszer Donald Walsch nevéhez fűződik, ami a Beszélgetések Istennel könyvben jelent meg.