Ha elveszíted az édesanyádat, rájössz, hogy ő volt a legjobb barátod

Az anyák gondolkodás nélkül adnak szeretetet, tanácsot, törődést, mindig megbocsátanak, és ezért a köztük és a gyerekeik közötti kötelék megszakíthatatlan.

„Minden nap szeretlek. És most minden nap hiányzol.”Mitch Albom.

Az édesanyák életünk egy pontján a legjobb barátainkká válnak, és felkészítenek bennünket az élet minden kihívására. Egy anya soha nem hagyja el a gyerekeit. Feláldozza önmagát, hogy jobb jövőt biztosíthasson nekik. Ha kell, darabokra szakítja a szívét, csakhogy szeretetet és melegséget adhasson.

A kamaszok valószínűleg nem fognak egyetérteni ezzel, de egy anya mindig a legjobbat akarja a gyerekeinek.

Abban a pillanatban lemondanak a saját álmaikról, vágyaikról, amint megtudják, hogy gyereket várnak. Később majd megérted ezt, bár talán csak akkor, amikor édesanyád már nem lesz melletted. Az anyák úgy tervezik meg az életüket, hogy a gyerekeik igényeit helyezik előtérbe.

Édesanyád a legjobb barátod, és az évek során a kettőtök közti kötelék csak egyre erősebbé válik

Már nem félsz beszélni minden problémádról és félelmedről. Nyíltan és őszintén beszélhetsz vele az életedről, az álmaidról, és végre megérted, hogy ő a legjobb hallgatóság, akit valaha is kapni fogsz.

Egy anya a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll

Az éjszaka közepén is felhívhatod. A legtöbb barátoddal ellentétben, ő nem fog megharagudni, és nem teszi le a telefont. Bármikor átjön, amikor szükséged van a segítségére.

Ápold és értékeld az édesanyáddal való kapcsolatodat, mielőtt túl késő lenne. Ő a legnagyobb rajongód. Melletted állt, amikor a leginkább küszködtél, átölelt, és letörölte a könnyeidet. Jóban és rosszban egyaránt melletted van.

Amikor először törték össze a szívedet, ő ott volt, hogy meggyógyítsa, és segítsen talpra állni.

Ő a legjobb társad az életben

Hűséges barát, aki soha nem hagy el. Édesanyád tudja, mi a legjobb neked, és ezt addig mondogatja majd, amíg meg nem érted a lényeget. Menedéket ad, valahányszor az élet nehézzé válik. A viharok csak még erősebbé teszik őt. Egy édesanya olyan, mint egy pajzs, ami megvéd bármilyen csalódástól az életben.

Öleld át édesanyádat, mielőtt túl késő lenne

Ha elveszíted az édesanyádat, olyan érzés, mintha elveszítenéd egy végtagodat. Öleld át ezt az őrangyalt, és beszélj hozzá éjjel-nappal. Mondj el neki mindent, őszintén, és hallgasd meg, mit tanácsol. Bízz a szeretetében és a tapasztalatában.