Ez az 5 női csillagjegy a legvonzóbb – Te köztük vagy?

Bár minden nő szép, mégis vannak olyanok, akik különösen vonzóak, elsőre szinte bárki szívét meghódítják! Az alábbi csillagjegyekben van valami ellenállhatatlan, éppen ezért igen sok rajongójuk van.

Külső és belső szépség jellemzi az alábbi női csillagjegyeket!

Mérleg

Kedves, romantikus és idealista, ízig-vérig nő, ritka manapság az ilyen. Szereti a szépséget, nagyon odafigyel önmagára, mindig kifogástalanul öltözködik, már-már kissé hiúnak is mondható. Varázslatos, vonzó, gond nélkül elcsábítja szinte bármelyik férfit. Van benne valami titokzatos, ami arra készteti a férfiakat, hogy szeretnének közelebb megismerkedni vele.

Oroszlán

Igen erős kisugárzással rendelkezik, akarva-akaratlanul az ujja köré tekeri a férfiakat. Szenvedélyes, kreatív, energikus, bátor. Ha valakit kiszemel, addig nem adja fel, míg meg nem kaparintja zsákmányát. Egyedi stílusával szinte bárki szívét meghódítja, mindig kitűnik a tömegből, lehetetlen nem észrevenni.

Nyilas

Szépségére minden férfi azonnal felfigyel, nem az “Barbie baba”-típus, viszont nagyon vonzó, akkor is, ha nem tökéletes. Messziről látszik rajta, hogy szabad és független nő, talán ezért is annyira vonzó a férfiak számára. Nagyon jó az ízlése, de nem követi a legújabb divatot.

Vízöntő

Nagyon ad magára, éppen ezért mindig tökéletesen öltözködik. Van, amikor direkt lázad, és ilyenkor hanyag eleganciájával tűnik ki a tömegből, viszont ez is nagyon vonzó a férfiak számára. Olyan, mint a tiltott gyümölcs, kissé hideg, távolságtartó, de pont ezért szeretnék megszerezni oly sokan. Saját maga ura, nem szereti a szabályokat, szabad és független.

Skorpió

Rendkívüli fizikai szépséggel rendelkezik, szenvedélyes, ötletes, és állandó belső tűzben ég. Mellette aztán soha nem unalmas az élet, titokzatos, éppen ezért a férfiak kíváncsisággal fordulnak felé. Intelligens, független, de, ha valaki megpróbálja átverni, félelmetes lehet.