Ez a három csillagjegy egy életen át hűséges

Ismét egy olyan lista, amelyben meglepő módon három olyan csillagjegy szerepel, akik valami elképesztően más karakterek. Egy jellemvonás viszont összehozza őket: ők azok, akik igazán hűségesek. Nem csupán a párkapcsolatban, de a munkában, a barátságban egyaránt.

KOS

Nagyon nehéz páncél veszi körül a kosokat, amelyet nehéz áttörni. Viszont akinek sikerül őket megzabolázni, akinek sikerül hozzájuk közel kerülni és ők be is merik fogadni ezt az érzést, akkor a kosok ragaszkodása, szinte anyatigrisként viselkedése egy életen át kitart. Kevés a barátjuk, sőt, vannak kosok, akiknek egy sincs, mert senki nem ugrotta meg a mércéjüket, de az a kevés barát évtizedeken át fontos nekik. Párkapcsolatukban a végletekig kitartanak, de azonnal lelépnek, ha átverik, megcsalják, megbántják őket. Munkahelyeiket pedig ők azok, akik kitartanak szintén hosszú éveken át.

BAK

A bak egy egyenes, gerinces csillagjegy. Azt adja, amit kap. Ha elfogadást, szabadságot (ez utóbbi nagyon fontos), szeretetet kap, akkor elfogadást, szabadságot és szeretetet ad. Ez ennyire egyszerű. Ha viszont megpattan valami, akkor gondolkodás nélkül veszi a kabátját, kilép és soha, de soha többé nem néz vissza.

HALAK

Ez az a csillagjegy, amelynek egyetlen fő mozgatórugója van: a szíve. Ha megadod nekik a szeretetet, az érzelmeket, ha kedves, figyelmes, udvarias és tisztelettudó vagy velük. Ha tudsz velük mélyre hatóan és odafigyelve beszélgetni, akkor már meg is vetted őket. És ők onnantól tökéletesen jól is érzik magukat. Eszük ágában sincs máshová menni a fészekből, amelyet ők alkottak meg.