Ez a 3 női csillagjegy 40 felett lesz csak igazán elemében

Bár általában valamiért makacsul tartja magát az a hit, hogy a fiatalabb nők vonzóbbak, ez azonban nem minden esetben igaz: az érett szépség sokszor ugyanolyan vonzó vagy akár még vonzóbb is lehet.

Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akik nemhogy nem veszítenek a vonzerejükből és a szépségéből 40 felett, de leginkább ekkor teljesednek ki?

Szűz: fiatal korában egy kissé visszafogott, minden kis részletet meg akar érteni, és saját maximalizmusának is köszönhető, hogy a kisugárzása ekkor még nem teljesedik ki. Azonban ezek a nők sokkal lassabban öregszenek, 40 fölött is energikusak és életerősek. A Szűz mind külsőleg, mind pedig szellemileg 40 fölött éri el a fénykorát: tudatosan, átgondoltan, és racionálisan olyan tapasztalatokra tesz szert, amire a kevésbé tudatos csillagjegyek többszáz év alatt sem.

Skorpió: energikus csillagjegy, akinek elsősorban a kisugárzása adja a vonzerejét! Ragyogását 40 felett sem veszti el, sőt! Egyre jobb és jobb formába kerül, ahogy önbizalma és ragyogása kiteljesedik, a csábítás igazi nagymestere! Ő már nemcsak érzi, tudja is, hogyan érje el, hogy szinte szikrázzon körülötte a levegő! A bókokból táplálkozó pozitív energia nem csak 40, de még akár 60 fölött is könnyedén fiatalon tartja a gyönyörű Skorpió Nőt!

Nyilas: a nyilas csillagjegyű nők az élet vidám és humoros oldalát elsősorban 40 felett kezdik megélni, amikor szinte szárnyra kapnak! Az öregedés jelei nem mutatkoznak rajtuk, szinte tinilánynak néznek ki! Öltözködésük, habitusuk rendkívül üde és energikus! Ez az a típus, akit a saját gyermeke testvérének néznek!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!