Az anya mágikus ereje – Ha valami nehéz nyomja a lelked, menj haza!

Az anyai vigasztaló szavak varázslatos ereje!

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor annyira magunk alatt vagyunk, hogy nincsen kedvünk sem enni, sem inni, sem beszélgetni, és csak potyognak a könnyeink…

Ilyenkor általában legszívesebben újra gyerekek lennénk, és titkon arra vágyunk, hogy édesanyánk átölelve azt suttogja a fülünkbe, hogy minden rendben lesz…

Mert az anyák rendelkeznek egy varázslatos erővel, amely képes megszüntetni vagy legalább enyhíteni minden féle lelki és fizikai fájdalmat.

„Amikor elveszve éreztem magam saját problémáim súlya alatt, és édesanyámhoz menekültem előlük, Ő mindig így válaszolt:

– Édes gyermekem, én ugyan nem ismerem a problémád részleteit, de abban biztos lehetsz, hogy valahányszor hozzám fordulsz, mindig nyitva áll majd előtted az ajtóm!

Mikor ezt először hallottam, kissé meglepődtem….

De édesanyám így folytatta:

– Az életben bármi megtörténhet, kivéve az, hogy én ne nyissak ajtót előtted! Úgy, hogy bármikor fáradt leszel, veszteség ér, betegség vagy bizonytalanság gyötör, nyugodtan gyere HAZA! Megígérem, soha nem foglak kérdésekkel zaklatni! Itthon mindig vár rád egy puha és kényelmes fekhely, egy finom étel és pár jó szó, melyre a lelkednek lesz szüksége. Mert a boldogság nagyon egyszerű, amikor tudod, hogy van valaki az életedben, aki mindig feltétel nélkül szeret téged, és akire mindig számíthatsz minden körülmények között!”

Forrás