A tenyeredben található szívvonal helyzete fontos dolgot árul el a személyiségedről

Személyiségünket sok minden meghatározza, a nevelés módja, a környezet, amelyben élünk, az, ahogy a körülöttünk lévők hogyan látnak minket, és még sok más.

Mindezek mellett azonban olyan meghatározó okok is jelen vannak, amelyek nem feltétlenül a mi választásainktól függenek, hanem attól, hogyan születtünk. Mindezek ugyanis a szakemberek szerint, ugyancsak befolyásolják életmódunkat és jellemünket.

A tenyérben sok vonal található, de ezek közül 3 fontosat emelünk ki: a Lélek-, az Élet-, és az Egészség vonal. Ezúttal azonban a Szívvonalról beszélünk és arról, hogy ez milyen hatással van ránk. Mindkét kéz mindkét vonalának azonos szinten kell lennie.

1. Változat

Ha a Szív vonalai egyesülnek, ez azt jelzi, hogy nyugodt ember vagy, erős személyiséggel, érzelmi szempontból rendkívül kiegyensúlyozott, és nem szereted a kihívásokat, ami ideális szülővé tesz. Ezek az emberek nagyon értékelik a barátaikat és megbízhatóak. Mindig ott vannak, amikor szükség van rájuk, hogy készen álljanak segítő kezet nyújtani, ugyanakkor nagyon hálásak szeretteik iránt.

2. Változat

Ha a jobb tenyérben a szív vonala magasabb, mint a bal tenyéré, ez azt jelenti, hogy okos, bölcs ember vagy, az első pillanattól az utolsóig képes vagy szeretni, és különösen vonzódsz a nálad idősebb emberekhez. Hagyd figyelmen kívül azt, amit a körülötted lévők gondolnak rólad, és inkább szabadon élj, és ne korlátozd a döntéseidet.

3. Változat

Ha a bal tenyér vonala magasabb, mint a jobb tenyéré, ez annak a jele, hogy önálló, határozott vagy és nincs szükséged szeretetre ahhoz, hogy kiteljesedjél. Helytállsz a kihívások előtt, még akkor is, ha vannak olyan pillanataid, amikor inkább állsz veszítésre, mint nyerésre.