A félelem megbetegít, a szeretet meggyógyít!

Alapvetően csak két forrásból származhat az élet: a félelemből vagy a szeretetből.

Arra tanítottak, hogy félelemben éljünk. Arra tanítottak, hogy félelemből szeressünk. Arra tanítottak, hogy félelemből nap, min nap eláruljuk önmagunkat. Félünk attól, hogy visszautasítanak, elhagynak, félünk önmagunk lenni, emlékezni arra, kik vagyunk valójában, és miért is vagyunk itt.

Alapvetően csak két forrásból származhat az élet: a félelemből vagy a szeretetből. Az emberi elme minden gondolata vagy félelemből, vagy szeretetből születik.

Minden betegséget a félelem hoz létre és tart fenn – tudattalan, figyelmen kívül hagyott vagy megoldatlan félelmek, amelyek pusztítják és szabotálják az életedet. A félelem a test automatikus válasza egy valódi vagy képzelt veszélyre. Az emberi szervezet azonban nem arra lett kitalálva, hogy hosszú távon túlélési üzemmódban működjön. A traumatikus események túlélői gyakran túlélési módban maradnak, idegrendszerük állandóan éber. Ez pedig közvetlenül befolyásolja a test működését a sejtek szintjén.

Minden sejtnek megvan a saját agya, saját intelligenciája. Az emberi testben több mint 50 milliárd sejt van, amelyek intelligens hálózatot alkotnak. Ezt a hálózatot az elme befolyásolja és irányítja. Az elme (az általa kibocsátott gondolatok révén) tájékoztatja az agyat (a test kémikusát), amely különféle vegyi anyagokat bocsát ki, amelyek tájékoztatják a sejteket arról, hogyan kell viselkedniük. A sejtjeid csak azt teszik, amire az elméd utasítja őket!

Ha a gondolataid félelemből születnek, az agy stresszhormonokat és más, gyulladást okozó anyagokat juttat a véráramba. A tudósok kimutatták, hogy a stressz és félelem hatására keletkezett anyagok koktéljával „átitatott” sejtek megállnak a növekedésben. Egyfajta jelet kapnak, az úgynevezett “epigenetikus kapcsolót”, amely blokkolja a gének aktivitását, és megakadályozza őket abban, hogy teljesítsék küldetésüket. Így születnek a betegségek. Félelemből.

A félelem az az energia, amely összehúz, csökkent, lekicsinyít, bezárja a szív ajtaját. A félelem arra késztet, hogy elrejtőzz, láthatatlanná válj. Ez az energia arra késztet, hogy menekülj a saját érzéseid elől. A félelem támad, megsebesít. A félelem lekicsinyít téged.

Azt gondolhatnád, hogy a stresszfaktorok eltávolítása az életedből elegendő ahhoz, hogy a szervezeted meggyógyítsa önmagát. Az igazság az, hogy az útnak még csak a felét tetted meg. Annak érdekében, hogy maximálisan élvezhesd az életerőt és boldogságot, a gondolataidnak a szeretetről, örömről és háláról kell szólniuk. Ezek a gondolatok segítik a sejtek harmonikus növekedését. Ezt jelenti az, hogy a szeretet gyógyít. Ezt jelenti az, hogy mindenekelőtt önmagadat kell szeretned.

A szeretet az az energia, amely fejleszt, amely megnyitja a szív ajtaját. A szeretet együttműködik. A szeretet felszabadít. A szeretet megbocsát. A szeretet felfedi az igazságot. A szeretet áldottá tesz. A szeretet elfogad. A szeretet örömet hoz. A szeretet hálás. A szeretet meggyógyít. A szeretet naggyá tesz.

Ha eddig félelemben éltél, és úgy gondoltad, hogy az él túl, aki a legerősebb, legellenállóbb, aki a leginkább képes alkalmazkodni, és azt akarod érezni, hogy igazán élsz, vibrálsz, egészséges és boldog vagy, akkor meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, és el kell fogadnod, hogy az él túl, aki a leginkább képes szeretni.