A 103 éves Dorothy nagyinak teljesült a kívánsága: ivott egy sört, elkészítette az első tetoválását és motorozott is

Miután több hónapot töltött idősek otthonában Muskegonban (Michigan), egy idős nő úgy döntött, hogy egyedülálló módon ünnepli meg annak elhagyását. Magára varratta első tetoválását és motorkerékpárral ment haza… életében először.

Azt mondják, hogy nem elég csak túlélni, hanem valóban meg kell élni életünk minden egyes napját. Ez az ötlet vezérelte Dorothy Pollackot is, amikor 103 éves korában úgy döntött, hogy még mindig teljes életet szeretne élni. A nő 2018 óta egy idősotthonban élt, miután a sclerosis multiplexben szenvedő lánya, Jean meghalt.

Eleinte az idős nő jól érezte magát új otthonában, de a dolgok megváltoztak, amikor kitört a koronavírus-járvány. A rendkívüli állapot alatt Dorothy, a törvényeknek megfelelően nem hagyhatta el az otthont, és még a napra sem ülhetett ki, ahogyan azt tette azelőtt. Ezenkívül, mivel a hölgy süket volt, ezért a telefonhívások sem biztosították számára a társas kapcsolatai fenntartását. Nem kapott e-mailt, leveleket és gratulációkat sem a számára közeli személyektől.

Mielőtt Dorothy betöltötte volna 103. életévét, unokahúga, Teresa Gomez Zavitz-Jones, azon gondolkodott, hogyan segíthetné az idős hölgyet, hogy az vissza költözhessen a saját otthonába. Júniusi születésnapjára ugyanis Dorothy csak egy hamburgert és sört szeretett volna elfogyasztani családja még életben lévő tagjaival, de sajnos ezt a napot is tőlük távol kellett ünnepelnie.

Hetek múlva Terézának sikerült kihoznia Dorothyt és közös otthonukba költöztek. Miután így teljesült az idős hölgy első kívánsága, amely szerint megette a hamburgert és megitta a sört, Dorothy elérkezettnek látta az időt, hogy újabb kívánsága is valóra váljon. Két nappal később Teresa végig nézhette, ahogy Dorothy egy kis békát tetováltatott magára, ugyanis az idős hölgy egy életen át csodálattal adózott ezen kis állatoknak és életmódjuknak.

Ugyanezen a napon Dorothy nagymama, életében először motorozott is.