8 egyértelmű jel, hogy egy csodálatos férfit sodort melléd az élet – soha ne engedd el!

A nőknek is épp úgy megvan a maguk zsánere, mint a férfiaknak. Mi magunk sem vagyunk egyformák, így hát nem is várhatjuk el, hogy a szerelmi ízlésünk is hasonló legyen. Vannak, akik a laza, rosszfiúkra buknak, míg mások a jókedélyű, ám megbízható férfiak láttán olvadnak el, ám egyvalami mégiscsak közös bennünk: az, hogy mi nők mindannyian a hűséget és a lojalitást keressük a társunkban.

De honnan vehetjük észre, ha életünk párja mellé sodort az élet vihara? Honnan tudhatjuk, hogy a párunk elkötelezett és a végtelenségig hűséges a kapcsolathoz? Amy North párkapcsolat-szakértővel arról beszélgettünk, hogy a férfiak mely apró jeleiből következtethetünk arra, hogy valóban mi vagyunk a legfontosabban számukra.

1. A férfi nem csak a testi intimitásra vágyik, hanem a lelki intimitásra is

Ahogy cseperedünk gyakran találkozhatunk azzal a mondással, hogy „a férfiak mindig csak azt akarják”. És ez részben igaz is, valóban vannak olyan kapcsolatok, amelyek csakis a testiségre épülnek, ám ha azt látod, hogy fontosok számára az érzéseid, fontosnak tartja, hogy megnevettessen és biztosíthassa a jólétedet, akkor örülhetsz, megbízható és komoly párt sodort melléd az élet.

2. Megszállottan érdekel minden, ami hozzád fűzhető

Hiába beszélnél a munkahelyi élményeidről, de nincs kinek? Szívesen megosztanád a gondolataidat, de a párod nem kíváncsi rá? Ha azt érzed, hogy nem érdeklődik az életed összes vetülete iránt, akkor ne ringasd magad egy hűséges kapcsolat reményében. Aki valóban téged akar, azt minden veled kapcsolatos dolog foglalkoztatja.

3. Minden barátjának örömmel mesél rólad

Egy szerelmes férfi a végtelenségig büszke tud lenni a párjára. Ha lelkesen és dicsérően mesél rólad a barátainak, akkor egészen biztos, hogy az életében igen szerves részét képzed.

4. Nem titkolózik

Ahhoz, hogy két ember mélyrehatóan megismerhesse egymást, mellőzni kell a titkokat. Nincs olyan, hogy üzeneteket, e-maileket rejteget előtted, nem tilt el a telefonjától, hiszen nyílt lapokkal játszik.

5. Gyakran a tudomásodra hozza, hogy te vagy számára az egyetlen

Mondani és ígérgetni mindenki könnyen tud, viszont a tettek makacs dolgok, hiszen abban mutatkozik meg igazán egy ember valódi szándéka. Ha apró kicsi gesztusokban is, de mindig elmondja, hogy számára te vagy a legtökéletesebb teremtés, akivel valaha találkozott és ennek szellemében cselekszik is.

6. Számára te vagy a prioritás

Sokszor találkozhatunk olyan sztorikkal, hogy egy párkapcsolaton belül a férfi a barátai társaságát választja a kedvese helyett, és ilyenkor szokott robbanni a bomba ezekben a kapcsolatokban. Egy elszánt férfi képes megtalálni az egyensúlyt a barátai és a kedvese között úgy, hogy a párja a lehető legkevésbé se érezze mellőzve magát.

7. Még a legelfoglaltabb pillanataiban is szakít rád időt

Nem számít, hogy hány határidő szakad a nyakába, egy rövid üzenetre mindig van ideje, amivel érzékeltetni tudja, hogy mennyire fontos vagy számára.

8. Egyenlő félként kezel

Egy gyümölcsöző kapcsolat az egyensúlyon alapszik: akkor jó egy kapcsolat mindkét fél számára, ha ugyanazt és ugyanannyit kapnak vissza, mint amennyit adtak. És most vonatkoztassunk el a női-férfi szerepektől, mert a valódi szeretet ennél sokkal több. Egyenlő félként éltek a kapcsolatban, ami olyan apró gesztusokban is megmutatkozhat, hogy az ebéd után akár ő maga mosogat el, hogy levegye a terhet a válladról.