66 évesen szülte meg kislányát – ma így néz ki a 15 éves kamasz

Adriana Iliescu 2005-ben, 66 éves korában adott életet kislányának, ezzel ő lett a legidősebb édesanya Romániában. Eliza most 15 éves, és az édesanyja elbüszkélkedett vele a világnak.

66 éves korában Adriana Iliescu végre valóra válthatta legnagyobb álmát: édesanya lett. Kislánya mesterséges megtermékenyítés útján született, és kimondhatatlanul boldoggá teszi a nőt. Eliza jócskán megnőtt azóta, ma már 15 éves. Elmondhatjuk, hogy igazi fiatal hölgy, aki nemsokára egyetemre megy majd. Most középiskolás, és rendkívül jók az osztályzatai. Úgy tűnik, édesanyja – aki nyugdíjas egyetemi tanár és gyerekkönyv író – sokat foglalkozik a lánya oktatásával.

„Hála Istennek mindketten nagyon jól vagyunk, egészségesek vagyunk. Eliza nagyon jó gyerek, ösztöndíjas, tavaly csaknem kiváló volt a bizonyítványa” – meséli Adriana Iliescu.

Eliza Maria Bogdana Iliescu 2005. január 16-án született egy bukaresti kórházban. Édesanyja óriási erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy találjon egy orvost, aki hajlandó elvégezni a mesterséges megtermékenyítést egy 66 éves nőn.

Eliza már kérdezősködött az édesapja felől

„Megkérdezte tőlem, hol van az édesapja. Azt mondtam neki, hogy az apja külföldre ment dolgozni. Eliza úgy tudja, hogy több rokona is van külföldön, köztük nagyszülők is. De egy bizonyos ponton elárulom neki az igazságot, mert előbb-utóbb egyébként is rájönne. Megmondtam neki, hogy kicsit később, ha még nőtt egy keveset, mindent elmesélek neki.” – magyarázza Adriana Iliescu.

Az igazság természetesen az, hogy Eliza nem fogja megismerni az édesapját, hiszen a mesterséges megtermékenyítés esetén a donorok névtelenek maradnak.

Forrás