580 plasztikai műtétje volt az emberi Ken becenevet viselő férfinak: „100%-ban műanyag akarok lenni”

Eddig 580 plasztikai műtéten esett át, hogy valóságos emberi Ken babává váljon. Justin Jedlica az egész világot megdöbbentette teljes átalakulásával. Valósággal a plasztikai sebészet függője.

Évekkel ezelőtt azt mondta: „100%-ban műanyag akarok lenni”, és úgy tűnik, tartja magát akkori nyilatkozatához. Justin Jedlica több mint 20 évvel ezelőtt kezdte meg teste átformálását. Végső célja, hogy teljesen átalakuljon, és a Ken baba élethű mása legyen.

A férfi körülbelül 8 évvel ezelőtt hívta fel magára a sajtó figyelmét. Akkor már körülbelül 190 plasztikai műtéten volt túl. És azóta sem állt le, mára már 580 beavatkozáson van túl. Az eljárások egy részét szikével hajtották végre, míg másokat injekciókkal vagy lézeres módszerrel végeztek el. Mindebbe a férfi hatalmas összeget fektetett be. Justin Jedlica eddig körülbelül 600 000 dollárt költött műtétekre.

„Alacsony jövedelmű családból származom, és mindig jobb életet szerettem volna. A családom folyton csak dolgozott. Ezt kell tenned, hogy eltarthasd magadat. Nem voltam abban a helyzetben, hogy eldönthessem, vajon mi a szenvedélyem, és hogy eldöntsem, megélhetek abból, vagy sem. Mindig nagyon szerettem a gazdag és híres emberek életmódját, és mindig szerelmes voltam a hírességekbe. 1980-ban születtem, amikor Michael Jackson hatalmas sztár volt, akárcsak Dolly Parton és Joan Rivers. És ezekben az ikonikus hírességekben volt valami közös: a plasztikai sebészet.” – nyilatkozta Justin Jedlica.

Justin Jedlica ellentmondásos karakter, és az emberek tágra nyílt szemmel néznek rá, valahányszor megjelenik az utcán.

„A hírnevem a plasztikai műtétektől függ. Ez tetszik nekem, és szeretném kitolni a határokat.” – mondta.

Számos átalakításon esett át, többek között implantátumok kerültek a bicepszébe és a fenekébe, az orrán pedig öt műtétet is végeztek. Az egyik legbizarrabb beavatkozás során eltávolították az ereket a homlokából.

A beavatkozások előtt Justin teljesen hétköznapi volt, sőt kifejezetten szép vonásai voltak.

Az év elején kapcsolatba kezdett egy férfival, egzotikus helyekre látogattak, és néhány csók is elcsattant.